Dünya

Benesta Benleo Acıbadem lansmana özel fırsatlar sunuyor

Benesta Benleo Acıbadem %25 peşinat ve 120 ay vade seçeneği ile lansmana özel ayrıcalıklar sunuyor. 2+1 dairelerin 8.250.000 TL’den başladığı projede kişiye özel esnek ödeme planları bulunuyor.

Benesta Benleo Acıbadem’de lüks az değil, hep daha fazlası var.

Estetikle bütünleşen konforu odağına alan, yeşili sosyal yaşamla buluşturan Benesta Benleo Acıbadem, “Herşey Dahil Lüks” konseptinde tasarlandı. Yeşilliklerle çevrili bir doğa içerisinde inşa edilen projede her dairenin balkonu, bahçesi veya geniş kullanım alanı olan terası bulunuyor. 2+1’den 6+1’e kadar değişen daire tipleri; Simpleks, bahçe dubleksi, çatı dubleksi, teras bahçe ve loft daire seçenekleriyle farklı yaşam seçeneklerini bir araya getiren Benesta Benleo Acıbadem’de daireler 3 metre tavan yüksekliği ile ferahlık sunuyor. Sarayburnu’ndan Kalamış’a 180 derece deniz manzaralı loft’ları ve doğayla iç içe bahçe katlarıyla ‘her şey dahil lüks’ konseptinin ilk örneği olarak tasarlanan proje, şehrin kalbi Acıbadem’de yepyeni bir yaşam seçeneği sunuyor. Kent.

Benesta Genel Müdürü Roksana Diker ”Oturduğunuz ev gerçekten lüks mü yoksa birazcık mı? Sizi ‘Benesta Benleo Acıbadem’ ile tanıştıralım. 550 daireden oluşan ve mimari özellikleri özenle düşünülmüş projemiz lansman döneminde yoğun ilgi görmektedir. Bunda hem projenin rafine mimari etkisi hem de inşaatın hızla ilerlemesinin etkisi büyük. Dünya standartlarında geliştirdiğimiz ve hayatı özel kılan detaylarla tasarladığımız ‘Her Şey Dahil Lüks’ konseptindeki projemizi bugün lansmana özel ayrıcalıklarla sunuyoruz. Aralık 2024’te teslimatları yapmaya başlayacağız” dedi.

Deprem güvenliği açısından oldukça sağlam bir kaya platformu üzerine inşa edilen Benesta Benleo Acıbadem’in tüm yapı güvenlik unsurları, son deprem yönetmeliği olarak kabul edilen 2019 yönetmeliği baz alınarak planlandı. Ülkeler arasında dev projelere imza atan Benesta, özel ve uluslararası standartlarda cephe detayları, ses, ısı ve su yalıtımı gibi yüksek mühendislik gerektiren süreçlerle vizyonunu Acıbadem’e taşıyor.

İstanbul’un iki yakasının birleştiği noktada, hayatın tam içinde…

Yeşil dokusu ve sosyal yaşamıyla Anadolu Yakası’nın Avrupa’ya en yakın merkezlerinden biri olan Acıbadem, Benesta Benleo Acıbadem’e ev sahipliği yapacak. İstanbul’un en temiz havasına sahip Çamlıca lokasyonuna komşu olan proje, oksijen deposu 200 dönüm büyüklüğündeki Gata Ormanı’na komşu lokasyonda ayrıcalıklı ve huzurlu bir yaşam sunuyor.

Anadolu Yakası’nda yeni bir adres oluşturacak olan Benesta Benleo Acıbadem, konumu ile eşsiz bir lokasyonda inşa ediliyor. Benesta BenLeo Acıbadem, her iki tarafın da kapsamlı sağlık kurumlarına, büyük eğitim kurumlarına, renkli sosyal ve ticari yaşamına dakikalar uzaklıkta, komşu lokasyonda yer almaktadır. Akasya AVM’ye yürüme mesafesinde olan proje; Çamlıca Kulesi, Bağdat Caddesi, Kadıköy, Kalamış Marina gibi Anadolu Yakası’nın renkli adresleri; Zincirlikuyu, Beşiktaş, Levent, Mecidiyeköy, Taksim, Karaköy lokasyonlarına ve Boğaz hattına yakınlığı ile dikkat çekiyor.

Yeşil alan tasarımlarıyla projede sosyal yaşama öncelik verdiklerini belirten Benesta Genel Müdürü Roksana Diker, “Bu projede yeşil alana ve sosyal yaşama çok önem verdik. 30 bin dönüm arazimizin 15 dönümünü 2 futbol sahası büyüklüğündeki Benleo Park’a ayırdık ve önce parkın çizimleri tamamlandı. Sonra blokları etrafa yerleştirdik. Parkta her yaş grubu için yirmiden fazla aktivite alanı bulunuyor. Acıbadem bölgesinde ve hatta Anadolu yakasında bir vaha olarak nitelendirebiliriz.”

Benleo Park, siz ve doğa arasındaki sınırları kaldırıyor

Öncelikle yeşil alan ve peyzaj planlamasının tasarım tarafına verildiği projede, 15 dönümlük alan üzerinde benzersiz boyut ve özellikteki ödüllü Benleo Park tasarlanmış olup, konsept planlaması ve site uygulaması yapılmıştır. projenin planı parkın çevresine konumlandırıldı.

Benleo Park tasarlandıktan sonra seçkin çizgileri ve fonksiyonel faydayı gözeten mükemmeliyetçi mimari anlayışı ile bir ömür boyu etrafında konumlanmıştır. Bu özelliği ile proje, dünya çapındaki mühendislik unsurlarımızı içeren örnek bir tasarım ve yaşam döngüsü projesi olarak karşımıza çıkmaktadır.

Tüm dünyada yükselen imza projeler ve 9 farklı ülkedeki 80’den fazla projenin tecrübesiyle inşa edilen iki futbol sahası büyüklüğündeki Benleo Park’ta biyolojik göl, kum havuzu ve güneşlenme terası öne çıkarken, yoga ve pilates alanları, zen bahçeleri, yürüyüş parkurları öne çıkıyor. Sağlıklı bir yaşam için gereken her şey sunuluyor. Büyük ağaçlar dikmek ve güçlü bir yeşil örtü tasarlamak için otopark katlarından arındırılan ve tamamen doğal toprak zeminden oluşan Benleo Park, doğal bitkilerle yeşili kucaklıyor.

Benesta Benleo Acıbadem; her türlü imkan ve hizmetle güvenli bir yaşam alanı sunuyor. Hayatı özel kılan detaylarla tasarlanan park, sosyal kulüp, açık hava sineması, resepsiyon ve lobby alanları projeye değer katıyor. Sosyal kulüpte, gökyüzü ile buluşan temiz hava ve bol güneşlenme sağlayan havuzlar, çok fonksiyonlu SPA merkezi, çok kapsamlı bir spor salonu, Business Lounge, TV Odası, çocuk oyun alanları bulunmaktadır. Rezidans ve parkın yanında oluşturulan, her metrekaresi birbiriyle titizlikle birbirine bağlanan sosyal yaşamlı proje konsepti ve site sakinlerine özel aktiviteleri ile dışarı çıkmadan tüm günü keyif, inanç ve konfor içinde geçirmenizi sağlıyor. senin evin. entegrasyon, “Her Şey Dahil Lüks” kriterleriyle, ailenin her bir üyesine sayısız aktivite fırsatı sunuyor.

Her Şey Dahil Lüks tarifine yepyeni bir yorum getiren dünya standartlarında ödüllü proje

Ülkemizin önde gelen tasarım ofislerinin mimari analizleri ve dünyanın en büyük uluslararası müteahhitleri arasında yer alan ESTA garantisi ile şekillenen proje “benzeri görülmemiş mühendislik çözümleri” ile tamamlanıyor. Tasarımını birçok ödüllü mimari küme ile pekiştiren Benesta Benleo Acıbadem, her metrekaresinde iyi planlanmış fonksiyon zenginliği ile “Her Şey Dahil Lüks” tanımına yeni bir yorum getiriyor.

İnce detaylarıyla rafine bir yaşamı, milimetrik detaydaki mühendislik fonksiyonları ve yüksek teknoloji ile buluşturarak sağlıklı yaşam alanları tasarlamayı amaçlayan proje, bir klasik gibi eskiyen ve yaşlandıkça daha pahalı hale gelen mimari çizgilere sahip. Mimari ve tasarım açısından kusursuz yapılar geliştiren imzasıyla ESTA’nın fonksiyonelliğini ön plana çıkaran Benesta Benleo Acıbadem, sadece bulunduğu bölgeye değil, şehre de yeni bir değer katacak.

Mükemmeliyetçi yaklaşımıyla Benesta Benleo Acıbadem projesi; EPA organizasyonu “European Property Awards 2021” tarafından karma kullanım kategorisinde beş yıldızlı proje olarak ödüllendirildi ve dünya çapındaki otoritelerden tam not aldı.

Projenin çok özel konumuna dikkat çeken Roksana Diker, “Avrasya Tüneli’ne 5 dakika uzaklıkta, Çamlıca ve Avrupa Yakası’nın yanında, şehrin akciğerleri Gata Ormanı’na komşuyuz. Mekanların ve cephelerin kesiştiği noktada çok özel bir lokasyonda yer almamız bu projeyi çok ayrıcalıklı bir noktaya getiriyor” dedi.

Dünyanın en büyük 100 inşaat şirketinden biri: Esta İnşaat

Türkiye’de Benesta markasıyla markalı konut sektörüne yeni bir bakış açısı getiren Türkiye’nin global inşaat şirketi Esta İnşaat, uluslararası inşaat sektörü dergisi tarafından her yıl hazırlanan “Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi” 2022 listesinde 22 basamak birden yükseliyor. Mühendislik Haber Kaydı (ENR). 93. sıraya yükseldi. Müteahhitlik firmalarının bir önceki yıl yurtdışındaki faaliyetlerinden elde ettikleri gelirler baz alınarak hazırlanan listeye göre Esta böylece son 5 yılda 96 basamak yükseldi. Esta İnşaat; Almanya, Romanya, Irak ve Libya’da birer tane olmak üzere Rusya’da üç ofisi bulunan 17.500 kişiyi istihdam etmektedir. Benesta markası, dünya çapındaki mühendislik bilgisini ve vizyonunu getiriyor altında Bunu Türkiye’ye taşıyan Esta İnşaat, uluslararası tecrübesi ve zamansız yapılar inşa etme unsuru ile Türkiye’de üst düzey projeler inşa etmektedir. Alanında kısa sürede uluslararası tanınırlık kazanan Esta İnşaat, 15 farklı dilin konuşulduğu 9 ülkede 80’den fazla proje üreten ve 1.700 mühendisin misyonu olan dev bir kuruluş olarak öne çıkıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara evden eve nakliyat
nakliyat
Başa dön tuşu