Yaşam

Balçova’da Gençler Narkoz’la Coştu

Üniversite sınavlarına hazırlanan gençler, Balçova Belediyesi’nin düzenlediği moral konserinde İzmir’in sevilen gruplarından Narkoz ile aralarındaki gerilimi atarak keyifli bir yaz konseri izleme fırsatı buldu.

Balçova Belediyesi’nin geçen yıl başlattığı yaz konserlerinin gençler tarafından beğenilmesinin ardından Belediye Başkanı Fatma Çalkaya, bu yıl da gençler için moral konserleri düzenleme kararı aldı. Adalet ve Demokrasi Parkı’nda düzenlenen ilk konserde sahne alan İzmir’in sevilen Kümelerinden Narkoz, Balçovalılara süper bir gece yaşattı. Kendi müziğinin yanı sıra nostaljik müziği de kendi tarzıyla yorumlayan Narkoz. Seyirciden tam not aldı.

Kovid-19 Pandemisi sonrası gençlerin çok bunaldığını belirten Balçova Belediye Başkanı Fatma Çalkaya, “Siz sevgili gençler pandemi gibi deprem gibi olaylardan dolayı çok yoruldunuz. Yoğun okul döneminin sonunda ve sınavlar öncesinde iyi vakit geçirmenizi istedik. Çünkü sizler bu ülkenin geleceğisiniz. Siz iyi olursanız ülkemizin geleceği de iyi olur. Onun için umudumuz sizlersiniz, baharı getirecek olan sizlersiniz.”

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Ankara evden eve nakliyat
nakliyat
Başa dön tuşu