Haber

Bakan Kurum: Zenginler sosyal konutlarda oturmuyor

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı ve AK Parti İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayı Murat Kurum’un, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun yaptığı konutlarda varlıklıların yaşadığı iddialarına ait. TOKİ, “Zenginin göbeği kalın yaşar” iddiasına örnek verir misiniz? 5 milyonluk alt gelir grubundaki vatandaşlarımız bu yüzden mi tarihin en büyük toplu konut kampanyasına başvuruyor? Cumhuriyet?” söz konusu. Evlerin sosyal tesisler, parklar ve yeşil alanlarla yapıldığının altını çizen Bakan Kurum, “Bu evler maket değil, Sayın Kılıçdaroğlu gidip hepsini saysın” dedi.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı ve AK Parti İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayı Murat Kurum, katıldığı bir televizyon programında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ile ilgili tezlerine yanıt verdi. Kemal Kılıçdaroğlu’nun TOKİ’nin yaptığı evlerde varlıklıların yaşadığı tezine ilişkin Kurum, “Kurum bize ‘Bu lojmanlarda zenginler yaşıyor’ iddiasının bir örneğini gösterebilir mi? En büyük sosyal konutlara mı uygulanıyor? Cumhuriyet tarihinde kampanya mı?” söz konusu. Muhalefetin algı siyaseti yaptığını anlatan Bakan Kurum, “Evet TOKİ’de oturanlar geride kalıyor çünkü arkalarında Recep Tayyip Erdoğan var” dedi.

Yaptıkları evlerin göz önünde olduğunu vurgulayan Bakan Kurum, “Evleri sosyal tesisleriyle, okullarıyla, parklarıyla, yeşil alanlarıyla yaptık. Bu evler maket değil, Sayın Kılıçdaroğlu gidip hepsini saysın.”

“Sayın Kılıçdaroğlu, TOKİ konutlarına gidip vatandaşın derdini sorup çay içti mi?”

Asılsız iddialarla dönüşüme “sopa saplayan” Kılıçdaroğlu’nun bir kez olsun TOKİ konutlarına gidip vatandaşları ziyaret etmediğini belirten Bakan Kurum, “Vatandaş nesi var diye sordu mu, bir talebi var mı? Vatandaşın konutunda çayını içiyor, şantiyeye bile gitmedi, ben TOKİ’yim, evden sorumlu bakanım onların yaptığı evleri neden bilmiyoruz’ değerlendirmesini yaptı.

TOKİ’nin geliri 15 bini geçmeyen vatandaşlar için konut yaptığını ve tüm sürecin noter huzurunda gerçekleştiğini anlatan Bakan Kurum, 6’lı tablonun boş vaatler ve algılarla vatandaşın kafasını karıştırmaya çalıştığını açıkladı. oyunlar.

“İnşallah 14 Mayıs’ta da evlerinde kahve içmeye devam ederler”

Bakan Kurum, “Madem biz lüks konutlar yapıyoruz, siz de yapın. İzmir’de, Ankara’da yapın millete hediye edin” diyen Bakan Kurum, “Kusura bakmayın ama henüz sözünüzü tutmuyorsunuz. Verdiğiniz sözleri tutmadığınız bir yerde algı oluşturamazsınız, milleti yanıltamazsınız ama siz 15 Temmuz’da milletin canını verdiği mücadeleden kaçacaksınız. kahveni evde iç ve tv izle. Ama merak etmeyin 14 Mayıs’ta da evlerinde kahve içmeye devam edecekler” dedi.

“11 ilde evlerimizin bittiği, anahtarları teslim ettiğimiz törenleri televizyondan izleyecekler”

Muhalefetin tek gerçek görüntüyü 14 Mayıs’ta evlerinde televizyon seyrederken göreceğini belirten Bakan Kurum, “Kahve içip televizyon seyrederken 11 ilde evlerimizin bittiği, teslim ettiğimiz töreni seyredecekler” dedi. Anahtarlar. Kahve içmeye bol bol vakitleri olacak. 14 Mayıs’ta siyaset sahnesinden ve tarihten silinecekler.” söz konusu. – İSTANBUL

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara evden eve nakliyat
nakliyat
Başa dön tuşu