Haber

Bakan Akar’dan depremzedelere ‘moral’ ziyareti

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Güler ile Kahramanmaraş’ta depremzedelere moral ziyaretinde bulundu. Destek faaliyetleri hakkında bilgi alan Akar, parkta oynayan çocuklarla yakından ilgilenerek onlarla masa tenisi oynadı.

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, “yüzyılın felaketi”nin ardından Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Güler ile birlikte geldiği Hatay’da Mehmetçilerin nöbet, devriye, arama kurtarma ve yaşam destek faaliyetlerini takip etti. merkez üssü Kahramanmaraş’ın Pazarcık ve Elbistan ilçeleri olan ve 11 ili etkileyen. deprem bölgesindeki araştırmalarına devam ediyor. Akar, Orgeneral Güler ile birlikte Kahramanmaraş’ta Atatürk Parkı’nda çocuklar için kurulan panayır ve oyun parkında incelemelerde bulundu. Milli Eğitim Bakanlığı’nın kurduğu temel eğitim güçlendirme çadırları ve psikososyal destek çadırlarında incelemelerde bulunan ve çalışmalar hakkında bilgi alan Akar, oradaki çocuklarla yakından ilgilendi. Bazı depremzedelerle masa tenisi de oynayan Bakan Akar, ziyaretiyle çocuklara moral verdi.

Öte yandan Bakan Akar, Beşiktaş Futbol Akademisi’nin kurduğu çadır kenti de ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı. – KAHRAMANMARAŞ

haber-akcadag.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara evden eve nakliyat
nakliyat
Başa dön tuşu