Haber

Aydın Valisi Hüseyin Aksoy, eşiyle birlikte oy kullandı.

Aydın’ın Efeler ilçesindeki Yahya Kemal Beyatlı İlköğretim Okulu’nda eşi Hülya Aksoy ile birlikte oyun oynayan Aydın Valisi Hüseyin Aksoy; Halkın özgür iradesini sandığa yansıtması demokrasimiz için önemlidir” dedi.

Yurt genelinde olduğu gibi Aydın’da da sabah saat 08.00’de oy kullanma başladı. Aydın’ın Efeler ilçesinde çok sayıda vatandaş sabahın erken saatlerinde sandık başına giderek oylarını kullanırken, Aydın Valisi Hüseyin Aksoy, eşi Hülya Aksoy ile birlikte Yahya Kemal Beyatlı İlköğretim Okulu’na gelerek 2016 numaralı sandıkta oy kullandı. Yoğun katılımın olduğu oy kullanma süreçlerinde oluşan kuyrukta bekleyen Vali Aksoy, vatandaşlarla sohbet etti. Seçim görevlilerine kolaylıklar dileyerek oy kullanma işlemini gerçekleştiren Vali Aksoy, sonuçların ‘ülke için hayırlı olmasını’ diledi.

Vali Aksoy, şu ana kadar ilde herhangi bir olumsuzluk yaşanmadığını ve katılımın yüksek olduğunu belirterek; “Bugün Türkiye genelinde olduğu gibi Aydın’da da oy verme işlemleri sorunsuz bir şekilde devam ediyor. Aydın ili genelinde toplam 876 bin 562 seçmen çok sayıda sandıkta oy kullandı. 5 bin 500 güvenlik görevlisi görevlendirildi ve şu ana kadar herhangi bir olumsuzluk yaşanmadı. Temennimiz “Seçim herhangi bir olumsuzluk olmadan tamamlandı. Halkın özgür iradesini sandığa yansıtması demokrasimiz için çok önemlidir. Umarım seçimler güzel geçer. Aydın’da yüksek bir katılım var. En doğal sonuç, halkın demokratik olarak haklarını kullanması ve bu oyunu sandıklara yansıtmasıdır” dedi. – AYDIN

digorajans.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara evden eve nakliyat
nakliyat
Başa dön tuşu