Haber

Antalya’da Özel Halk Otobüsünde Klima Tartışması

ANTALYA’da özel halk otobüsündeki yolcular ile klimayı açmadığını iddia ettikleri şoför arasında tartışma çıktı. Sürücünün aracı durdurup devam edeceğini söylemesi tartışma büyüdü. O anlar bazı yolcular tarafından cep telefonu kameralarıyla kaydedildi. Tarihi Üç Kapılar’da susuz kalan güvercinler, bir kişinin çamaşır leğenine doldurduğu sudan içti.

?Gölgede hava sıcaklığının 42 derece olduğu Antalya’da yolcular, özel halk otobüslerinin çalışmayan ya da klimasının yetersiz olmasından şikayetçi oldu. Bu konuda belediye ve odalara çok sayıda şikayet gönderilirken, bazı yolcular klima tartışmalarını sosyal medya hesaplarından paylaşarak tepkilerini gösterdi. İnternetteki son paylaşımda, özel halk otobüsündeki yolcular, sürücünün aşırı ısınma nedeniyle aracın klimasını açmadığını iddia etti. Dolu dolu olan otobüste hamile ve yaşlıların olduğunu söyleyen yolcular, sürücünün aracı durdurup hareket etmemesi üzerine sinirlendi.

YOLCULARIN SÜRÜCÜYE TEPKİLERİ Yolculardan biri, “Ya devam edin ya da polisi arayacağım. Madem ilerlemiyorsunuz, araç tahsis edeceksiniz, buradaki herkesin ücretini ödeyeceksiniz. Gidemezsiniz.” Kendi şartlarınla ​​iş yap” derken bir başka yolcu da “Bu kadar kişinin hakkını yiyorsun. Hamileler var. Sen nasıl bir insansın? Antalya Otobüsçü Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Her gün sabah saatlerinde tüm sürücüleri klimaları açmaları konusunda uyardıklarını söyleyen Önder Arslan, “Otobüslerimizin kapıları iki taraftan açıldığında içerideki soğuk hava dışarı çıkıyor. Ayrıca şoförlerimiz maaşlı çalışmaktadır. Yakıt konusunda sıkıntı yaşamıyorlar. Şoförlerimiz klimayı neden açmasın? Vatandaşla neden karşı karşıya gelsinler? Şoförlerimiz klima bozulursa yolculuğa çıkmak istemiyor. bazen açık olduğuna inanamıyor. Hava sıcaklığından dolayı klimalar yetersiz kalıyor” dedi.

Kentin simgelerinden Üç Kapı’da ise sıcak hava nedeniyle güvercinler susuz kaldı. Tarihi mekanın müdavimi olan ve turistlerin buğday atarak beslediği güvercinler, bir vatandaşın çamaşır leğenine bıraktığı sudan içti. Bölgeyi ziyaret eden yerli ve yabancı tatilciler, sıcağa dayanamadıklarını ve güvercinlerin havzadaki sudan içtiklerini söylediler.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara evden eve nakliyat
nakliyat
Başa dön tuşu