Haber

Alkollü sürücünün minibüse çarptığı kazada 2 kişi yaralandı.

Antalya’nın Alanya ilçesinde alkollü sürücünün kullandığı minibüs ile hafif ticari aracın çarpıştığı kazada 2 kişi yaralandı.

Kaza, saat 23.40 sıralarında Alanya’nın Yeşilöz Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Alanya’dan Gazipaşa yönüne seyir halinde olan Muhammet Raşit Y. (25) yönetimindeki 06 BVE 192 plakalı minibüs, eski Gazipaşa-Alanya yolundan D-400 Karayolu’na giden Mustafa K.(43) yönetimindeki 07 DAY 02 yönetimindeki hafif ticari araçla çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle her iki araç da yoldan çıktı. Kazada, orta refüjde duran hafif ticari araç sürücüsü Mustafa K. ile yolcu olarak yanında bulunan Bahar D. yaralandı. Kazayı gören çevredeki vatandaşlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. Haber verilmesi üzerine olay yerine polis, jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerinde ilk müdahalesi yapılan yaralılar, sağlık ekipleri tarafından ambulansla Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKU) Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığı kaydedildi.

Öte yandan 07 DAY 02 plakalı hafif ticari araç sürücüsü Mustafa K.’nin hastanede yapılan incelemelerde 1.32 promil alkollü olduğu belirlendi. – ANTALYA

havran-ajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara evden eve nakliyat
nakliyat
Başa dön tuşu