Haber

AK Gençlik’ten Tutuş’a tam destek

KOCAELİ (İGFA) – AK Parti İzmit Belediye Başkanı Adayı Muharrem Tutuş, Gençlik Kolları İlçe Başkanlığı’nın düzenlediği programda Gençlik Kolları Mahalle Başkanları ile bir araya geldi. AK Parti İzmit İlçe Başkanı Halil Güngör Dokuzalar, AK Parti İzmit İlçe Gençlik Kolları Başkanı Köksal Gümüş ve Tutuş, mahalle muhtarlarıyla buluşurken, AK Partili gençler onu coşkuyla karşıladı.

“HER ZAMAN YANINIZDA OLACAĞIZ”

Toplantıda konuşan AK Parti İzmit İlçe Gençlik Kolları Başkanı Köksal Gümüş, “Bizim gibi siyaset yapan, bu masa etrafında emek veren İzmit Belediye Başkanı Adayı Muharrem Tutuş kardeşimize hoş geldiniz diyorum. Allah’ın izniyle İzmit’imizi ağırlayacağız. 5 yıldır hizmete aç olan bir yer.” “Muharrem Başkanımızla birlikte tekrar hizmete açacağız. AK Gençler olarak her zaman yanınızda olacağız. 31 Mart’a kadar sahaları bırakmayacağız” dedi.

“İMAN EDEN İNSANIN ÖNÜNDE HİÇBİR ENGEL DURMAZ”

Belediye Başkanı Gümüş’ün ardından konuşan AK Parti İzmit İlçe Başkanı Halil Güngör Dokuzlar, “İstersek, inanırsak başarırız. İnananların önünde hiçbir engel duramaz. Allah’ın izniyle İzmitli gençler ilk yıllarını kutlayacaklar” dedi. Ramazan Bayramı öncesi 31 Mart akşamı Belsa Plaza önünde. Şimdiden “İzmit’imize hayırlı olsun” dedi.

“SENİN DİLEDİĞİN HER YERE GELİRİM”

Heyecanla gerçekleştirilen programda konuşan Lider Adayı Tutuş, şunları söyledi: “Sizlerle bir araya geldiğimde aklıma 15 yıl öncesi geldi. O tarihten bu güne, teşkilatımız çatısı altında yapmadığımız iş kalmadı. Ben de sizin gibi sizin oturduğunuz yerden başladım. Allah, Sayın Cumhurbaşkanımızdan, İl Başkanımızdan, Büyükşehir Belediye Başkanımızdan ve Milletvekillerimizden razı olsun, üstlendiğimiz görevi aldıkları kararla uygun görmüşler. Değeri yeniden kazanmanın mücadelesini veriyoruz. İzmit’e yakışır. Sen nereye dersen seninle gelirim. Saat kaç olursa olsun. Biz kendimizi anlatırız, kendi işimize bakarız. Bu, “Ülkede devletini, milletini, toprağını seven, saygı duyan herkes” bizim kardeşimizdir. Yorulmayacağız, pes etmeyeceğiz, çalışacağız. 31 Mart’ta bize bir görev verirseniz, Allah nasip ederse hizmeti ayağınıza getiririz. Söz veriyoruz ve yapacağız. Söz verdiğimizde yerine getireceğiz. Yapmayacağımız şeyin sözünü vermiyoruz.” ifadelerini kullandı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara evden eve nakliyat
nakliyat
Başa dön tuşu