Haber

Adıyaman’da Yaşanan Deprem Sonrası Konteyner Kentte Asfaltlama Çalışmaları Sürüyor

Adıyaman Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince konteyner kent Altınşehir Mahallesi Bağpınar yolu üzerinde bulunan K-26 konteyner kent yaşam alanında asfalt çalışmaları sürüyor.

6 Şubat’ta meydana gelen Kahramanmaraş merkezli depremden en çok etkilenen illerden biri olan Adıyaman’da deprem sonrası oluşturulan toplu yaşam alanlarında asfaltlama çalışmaları sürüyor.

Altınşehir Mahallesi Bağpınar yolu üzerindeki K-26 konteyner kent yaşam alanının asfaltlanmasıyla ilgili çalışma yapan Adıyaman Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, “Evleri olan vatandaşlarımız için oluşturduğumuz toplu yaşam alanlarımızda düzenleme ve asfaltlama çalışmalarını ivedilikle sürdürüyoruz. 6 Şubat’ta yaşadığımız büyük felaketin ardından yıkıldı veya hasar gördü.”

K-26 konteyner kent yaşam alanında ikamet eden vatandaşlar, “Belediyemizin bu konudaki çalışmalarını takdirle karşılıyorum, çalışmaların hem iş makinesi hem de işçi nitelikleri ile sistemli bir şekilde devam ettiğini görüyoruz. Adıyaman Belediyesi’ne teşekkür ediyoruz. ve bizleri hiçbir konuda mağdur etmeyen Belediye Başkanımız Dr. Süleyman Kılınç’a teşekkür ederiz.” – ADIYAMAN

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara evden eve nakliyat
nakliyat
Başa dön tuşu