Haber

7 PKK’lı terörist etkisiz hale getirildi

Flaş Haber:Milli Savunma Bakanlığı, Irak’ın kuzeyindeki Hakurk ve Cençe-Kilit bölgelerinde tespit edilen 5 PKK’lı teröristin etkisiz hale getirildiğini bildirdi.

Bakanlıktan yapılan açıklamada; “Nerede olursa olsun teröristlerin inlerini imha ettik, yok ediyoruz ve yok etmeye de devam edeceğiz. Kararlı operasyonlarımız sonucunda Irak’ın kuzeyindeki Hakurk ve Cençe-Kilit bölgelerinde tespit edilen 5 PKK’lı terörist etkisiz hale getirildi.” Türk Silahlı Kuvvetlerimiz tarafından terörü kaynağında yok etmeye kararlıyız, kararlıyız”ifadelere yer verildi.

FIRAT KALKANI BÖLGESİNDE 2 TERÖRİST ETKİLİ

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Suriye’nin kuzeyindeki Fırat Kalkanı bölgesinde saldırı hazırlığında olan 2 PKK/YPG’li teröristin etkisiz hale getirildiğini bildirdi.

MSB’den yapılan açıklamada, “Kahraman komandolarımız, Suriye’nin kuzeyindeki Fırat Kalkanı bölgesinde huzur ve güvenlik ortamını bozmak amacıyla saldırı hazırlığında olan 2 PKK/YPG’li teröristi etkisiz hale getirdi. Teröristleri hain hedeflerine ulaşmadan etkisiz hale getirmeye devam edeceğiz.”kelimeler kullanıldı.

KAYNAK: HABER7

haber-aricak.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara evden eve nakliyat
nakliyat
Başa dön tuşu